به گزارش جام جم آنلاین اتحادیه اروپا، کاخ سفید و بریتانیا در واکنش به گزارش هایی که از احتمال اعدام سکینه محمدی آشتیانی در روز چهارشنبه در ایران سخن می گوید چنین اقدامی از سوی ایران را غیرقابل قبول دانسته و خواستار توقف آن شدهاند.
این کشورها در حالی خواستار توقف اعدام این زن شدهاند که چندی پیش یک زن 41 ساله آمریکایی را که اختلال حواس و بیماری روانی نیز داشته است اعدام کردند.
دادگاه عالی آمریکا حتی ضمن رد توقف حکم اعدام زن آمریکایی مبتلا به نارسایی ذهنی، اعدام “ترزا لویس ” را قطعی دانست.
دادگاه عالی آمریکا هر گونه تاخیر در اجرای حکم اعدام “ترزا لویس ” را رد کرده بود.
کارشناسان روانشناسی قضایی آمریکا با انجام چندین تست هوش بر روی ترزا اعلام کرده بودند که این زن در مرز نارسایی ذهنی قرار دارد و حتی قادر به انجام امور روزمره خود نیست.
ترزا پس از اتفاق فوق مسئولیت اقدامات خود را پذیرفته و با پلیس همکاری کرد. وی حتی “ماتیو شالنبرگر ” و “رودنی فولر ” دو نفری را که قتلها را مرتکب شدند، به پلیس معرفی کرد؛ اما این در شرایطی است که برای این دو قاتل مجازات اعدام در نظر گرفته نشده و آنها فقط به حبس محکوم شدهاند.
اما در سوی دیگر دنیا سکینه محمدی آشتیانی، 43 ساله و مادر دو فرزند، به اتهام زنای محصنه به مرگ محکوم شده است که باعث رنجش خاطر کشورهای اروپایی و آمریکا شده است.
کاترین اشتون روز سه شنبه در بیانیهای هیچ کدام از احکام را قابل قبول تدانسته است.
کاخ سفید نیز با صدور بیانیهای نوشت:ما با قوی ترین عبارات، طرح هایی را که گفته می شود دولت ایران برای اعدام س-آشتیانی دارد محکوم می کنیم. فقدان شفافیت و رویه صحیح قضایی در پرونده خانم آشتیانی غیرقابل قبول است.
بر اساس گفته پزشکان متخصص، «ترزا لوئیس» که چندی پیش با تزریق سم در ایالت ویرجینای آمریکا اعدام شد، مشکل روانی داشته و حتی کارهای روزمره خود را نیز نمیتوانسته انجام دهد اما با این حال وی اعدام میشود.
هم اکنون نیز بیش از 50 زن آمریکایی در انتظار اعدام هستند.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد؛الیستر برت از مقام های وزارت خارجه بریتانیا نیز در این باره با کاردار ایران در لندن گفتگو کرده است.
او گفت که گزارش های فعالان حقوق بشر درباره احتمال اعدام خانم آشتیانی او را “عمیقا مشوش” کرده است.
جنایاتی که دولت انگلیس در ایرلند شمالی مرتکب شده است را کسی نمیتواند از یاد ببرد.
سربازان انگلیسی هنگام حضور در ایرلند با مردم این کشور وحشیانهترین رفتار را داشتند و جوانان آنها در زندانهای مخوف انگلیسی تحت شدیدترین شکنجهها روحی و جسمی بودند اما آن موقع کسی دلش برای حقوق بشر نمیسوخت؟!
سکینه محمدی آشتیانی متهم به مشارکت در قتل همسرش و زنای محصنه است و به مجازات مشخص شده در قوانین محکوم شده است.
به گزارش سرویس زنان جهان؛ رسانه های غربی ماههاست است که بر سر ماجرای وی معرکه سیاسی را انداختهاند و این مساله را نشان دهنده نقض بی سابقه حقوق بشر در ایران می دانند.
رسانه های غربی سعی می کنند این موضوع را القا کنند که در ایران حقوق بشر نقض می شود.
آیا حقیقتاً دل مقامات و رسانه های اسرائیلی انگلیسی و آمریکایی به حال این زن سوخته است که از نقض حقوق بشر در ایران می نالتد؟!
رسانه های غربی در حالی نقض حقوق بشر را در ایران به خاطر سکینه محمدی آشتیانی مطرح می کنند که در مقابل نسل کشی که در فلسطین و به خصوص غزه رخ می دهد سکوت اختیار کرده اند و بر روی جنایاتی که در افغانستان و عراق مرتکب شدهاند سرپوش میگذارند.