خبرنگاران زن مسلمان نگاه به زن و خانواده را تصحیح کنند

رئیس سازمان ملی جوانان:
خبرنگاران زن مسلمان نگاه به زن و خانواده را تصحیح کنند

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان ملی جوانان گفت: زنان مسلمان و خبرنگار باید تلاش کنند تا نگاه به زن و خانواده را در رسانه‌ها تصحیح کنند.

به گزارش خبرنگار زنان باشگاه خبری فارس «توانا»، مهرداد بذرپاش در مراسم تقدیر از زنان خبرنگار جهان اسلام که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار داشت: فردی می‌تواند نقش خبرنگاری را برعهده گیرد که آمادگی آن را در خود ایجاد کرده باشد و دارای ویژگی‌های خاصی باشد که دیگران از آن برخوردار نیستند؛ اگر این خبرنگار زن باشد مسئولیت او صدچندان و نقشش در جامعه متفاوت می‌شود.

رئیس سازمان ملی جوانان با بیان اینکه وظیفه خبرنگار انتقال خبر به مخاطب است، ادامه داد: هم‌اکنون در دنیا دو تفکر داعیه‌دار هستند که یکی پیام‌آور عدالت بوده و به دنبال ترویج معنویت در جامعه است و در مقابل تفکر دیگر، دنیا را متعلق به خود می‌داند و در حال ملت‌گشایی در دنیاست.

بذر‌پاش خاطرنشان کرد: امروز رسانه هسته مرکزی فرهنگ را تشکیل داده است و رسانه‌ها می‌توانند فرهنگ‌ها را به دنبال خود بکشند.
به بیان دیگر اگر در گذشته‌ای نه چندان دور رسانه‌ها بودند که از دل فرهنگ‌ها بیرون می‌آمدند، امروز این رسانه‌ها هستند که بر فرهنگ‌ها مقدمند و فرهنگی جدید را شکل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل اصلی چنین اتفاقی پیوند نزدیک میان رسانه با تکنولوژی است، ادامه داد: به کمک تکنولوژی، رسانه هر روز سیطره و سایه خود را بر تمام مراحل زندگی انسان گسترش می‌دهد.

رئیس سازمان ملی جوانان تهدید هویت ملت‌ها را بزرگترین تهدید غالب شدن رسانه بر زندگی انسان‌ها دانست و گفت: رسانه‌های غربی که پیوند عمیقی با نظام سلطه جهانی دارند سعی می‌کنند با تغییر عادت و رفتار مخاطب زندگی موردنظر خود را به وی القا کنند و به همین منظور است که آنها می‌کوشند تا هویتی جدید را جایگزین هویت انسانی و خدایی بشر کنند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به وضعیت نامناسب دنیای اسلام در قبال آمادگی رسانه‌های غربی خاطرنشان کرد: رسانه‌های ما پیرو سبک‌ رسانه‌های غربی شده‌اند و در بهترین حالت در زمین آنها بازی می‌کنند در چنین وضعیتی که نشان دهنده حالت انفعالی است ما نمی‌توانیم ابتکار عمل را چه در عرصه مدیریت محتوای مطبوع، چه در امر توسعه رسانه‌ای و چه در خلق و بکارگیری تکنولوژی‌های جدید به دست گیریم و یکی از راه‌های اساسی برای خروج از این حالت طراحی مدل اسلامی اطلاع‌رسانی و رسانه‌سازی است.

بذر‌پاش عنوان کرد: دنیای اسلام این ظرفیت را دارد تا بر پایه معنویت، اخلاق و ارزش‌های والای انسانی، نظام اطلاع‌رسانی و رسانه‌ای نوین را طراحی کند البته در این مسیر باید بیش از پیش به تکنولوژی رسانه‌ای توجه کنیم و آن را برای منافع امت‌های اسلامی به استخدام در آوریم.

رئیس سازمان ملی جوانان با اشاره به تناقض‌های رفتاری و نقض حقوق انسانی که یکی از نقاط ضعف رسانه‌های غربی است، گفت: می‌توان با تمرکز بر این ضعف‌ها جریان جدید رسانه‌ای به راه انداخت و انسان‌های مشتاق حقیقت را مدیریت کرد.

بذر‌پاش ادامه داد: اصلی‌ترین پاشنه آشیل نظام مادی غرب نیز رفتار رژیم صهیونیستی است. صهیونیست آنقدر شکننده شده که می‌توان با طراحی نبرد رسانه‌ای منسجم و خلاقانه هویت آن را به مخاطره انداخت.

معاون رئیس جمهور خواستار شکل‌گیری ارتباطات درونی فعالان رسانه‌ای جهان اسلام شد و بهترین قالب برای شکل‌گیری این ارتباطات را راه‌اندازی تشکل‌ها یا شبکه‌های حرفه‌ای و صنفی عنوان کرد و نماد عینی آن را گرد هم آمدن زنان مسلمان خبرنگار دانست.

وی ادامه داد: این ارتباط تشکیلاتی باید بر مبنای آموزش، همپوشانی حرفه‌‌ای و تبادل دانش رسانه‌ای شکل گیرد و یکی از راه‌های توسعه این ارتباطات استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای خبری مستقل است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد