قرار است یازده روز دیگر رایگیری برای انتخاب اعضای هیات اجرایی نهاد جدید بینالمللی به نام "نهاد زنان سازمان ملل" صورت گیرد که در فهرست پیشنهادی گروه کشورهای آسیایی برای نامزدی در این انتخابات، جمهوری اسلامی ایران جایگاه نخست را در اختیار دارد.
اما در واکنش به این موضوع، سخنگوی هیات نمایندگی ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل گفته است که عضویت ایران در نهاد زنان سازمان ملل، نشانه یک اشتباه بزرگ است!
وی همچنین بدون اشاره به موارد موردنظر خود، ایران را به نقض حقوق زنان و سابقه نامناسب در زمینه رعایت حقوق بشر و رفتار با زنان متهم کرده است.
از سوی دیگر، جمعی از افراد مخالف با نظام جمهوری اسلامی ایران که سالهاست در راستای پیگیری سیاست غرب، ادعاهای مختلفی را درباره "نقض حقوق زنان" در ایران مطرح میکنند؛ نظیر شیرین عبادی و شادی صدر؛ به اظهار نارضایتی شدید از این موضوع پرداختهاند.
شادی صدر هنگام دریافت جایزه از وزارت امورخارجه هلند به دلیل اظهارات ضدایرانی درباره وضعیت زنان در ایران
تلویزیون دولتی انگلیس و ناراحتی از موفقیتهای جهانی ایران
البته در این میان، واکنش سایت رسمی تلویزیون بیبیسی نیز جالب بود.
این شبکه وابسته به دولت انگلیس که تلاش میکند تا در تنظیم اخبار خود، به گونهای غیرمستقیم به مخالفت با ایران بپردازد، در مطلبی که پیرامون عضویت احتمالی ایران در نهاد زنان سازمان ملل منتشر کرده، با لحنی تند و صریح به ابراز ناراحتی از این مساله پرداخته است.
بیبیسی همچنین با اشاره به برخی موضوعات بیربط نظیر صدور حکم اعدام برای یک زن که شوهر خود را به قتل رسانده و مرتکب زنانی محصنه شده است، تلاش کرده تا ایران را به عنوان یکی از زیر سوال برندگان حقوق زنان معرفی کند.
البته تلویزیون دولتی انگلیس سابقه طولانی مدتی در ابراز نگرانی از موفقیتهای زنان و دختران ایرانی دارد.
موفقیت زنان و دختران ایرانی؛ عامل نگرانی بیبیسی
چندی پیش، توجه گسترده رسانههای خبری و تلویزیونهای بینالمللی به حضور اسکیباز محجبه کشورمان در مسابقات المپیک زمستانی کانادا، با واکنش تند تلویزیون دولتی انگلستان روبرو شد.
در حالیکه حضور مرجان کلهر، اسکیباز موفق ایران در مسابقات المپیک زمستانی با استقبال گسترده محافل خبری در جهان روبرو شده بود، شبکه تلویزیونی "بی بی سی فارسی"، پرچمداری این قهرمان ورزشی ایران اسلامی را "صحنه آرایی برای مقاصد سیاسی" دانست!
"بیبیسی فارسی" در مطلبی که به قلم مهدی رستمپور، روزنامهنگار فراری، در سایت خود منتشر کرده بود، نوشت: "مسئولان جمهوری اسلامی با سپردن پرچم به ورزشکاران زن، قصد استفاده ابزاری از آنان را دارند!"
این ادعای بیبیسی در حالی مطرح شد که تخریب شخصیت و منزلت زنان، تبدیل آنان به کالا و استفاده از جذابیتهای بصری دختران در جهت منافع مالی و تبلیغاتی و حتی سیاسی؛ در کشورهای غربی و اروپایی به روالی معمول و عادی تبدیل شده و انتقاد بسیاری از کانون های حامی خانواده را به دنبال داشته است.
گفته میشود که علت واکنش منفی بی بی سی به حضور پررنگ زنان ایرانی در عرصههای مختلف سیاسی، ورزشی و دیگر حوزهها، پیش از آنکه با هدف همراهی با برخی افراطیون اصلاح طلب باشد، تلاشی است برای جلوگیری از بیاعتبار شدن ادعاهای خود درباره جمهوری اسلامی.
تلویزیون دولتی انگلیس بارها برنامههای مختلفی را به آنچه "محروم بودن زنان ایرانی از حقوق خود" نامیده، اختصاص داده و سعی کرده است که با استفاده ابزاری از برخی اصول دین اسلام، مدعی ظلم به قشر زن در ایران اسلامی شود.
به همین دلیل است که بیبیسی پس از مشاهده پررنگ شدن حضور زنان در عرصههای مختلف در چند سال اخیر، راه مقابله را متهم کردن مسئولان دولت و جمهوری اسلامی تشخیص داده است.