مقامات محلی در ویرجینیا با تایید اعدام این زن آمریکایی گزارش دادند که تعدادی از مردم ایالت ویرجینیا در اعتراض به رای دادگاه در مقابل محل اعدام ترزا تجمع کردند اتهام ترزا لوئیس اجیر کردن دو مرد برای قتل همسر و پسر خواندهاش بود. قاضی دادگاه ترزا را با نارسایی ذهنی، "مغز متفکر " قتلها معرفی کرده بود. این در حالی بود که کارشناسان روانشناسی فورنسیک اعلام کرده اند ترزا لوئیس "اختلال شخصیت وابسته" دارد و به همین دلیل حتی قادر نیست به تنهایی از پس وظایفی ساده چون تهیه یک فهرست خرید خواروبار برآید. گفته میشود که ترزا در زمان قتلها از نارسایی و اختلالات روانی دیگری رنج میبرد که حکم اعدامش را زیر سؤال میبرد. وکیل وی اعدام "ترزا لوئیس " را ثمره سیستم قضایی ویران آمریکا دانسته است. اعدام این زن با موجی از مخالفتهای گسترده جهانی و فعالان حقوق بشر همراه بوده است. مجازات اعدام در آمریکا به وسیله تزریق مواد کشنده انجام می شود. این روش طی سالیان گذشته جایگزین اعدام با برق و طناب دار شده است. در این روش در ابتدا داروی بی هوشی به محکومان تزریق می شود و سپس 2داروی فلج کننده عضلات تنفسی و قلب تزریق می شود.
مسئول مرکز اصلاح و بازپروری ویرجینیا :اعدام ترزا لوئیس بر اساس قوانین صورت گرفته است "ترزا لوئیس " زن آمریکایی 41 ساله محکوم به اعدام، ساعت 9 شب جمعه به وقت محلی در زندان شهر "جارات " ایالت ویرجینیا با تزریق مواد سمی اعدام شد. مقامات محلی در ویرجینیا با تایید اعدام این زن آمریکایی گزارش دادند که تعدادی از مردم ایالت ویرجینیا در اعتراض به رای دادگاه در مقابل محل اعدام ترزا تجمع کردند. مقامات زندانی که حکم اعدام ترزا لوئیس در آن به اجرا در آمد با برگزاری یک نشست خبری جزئیات اعدام این زن را تشریح کردند. به گزارش واحد مرکزی خبر "لاری تیلور" مسئول مرکز اصلاح و بازپروری ویرجینیا با حضور در برابر خبرنگاران گفت: اعدام ترزا لوئیس بر اساس قوانین تصریح شده ویرجینیا صورت گرفته است. مرگ وی در ساعت 9:13 شامگاه و بدون هیچ دشواری صورت گرفت؛ وی در آخرین لحظات گفت که "به کتی بگویید دوستش دارم؛ بسیار متاسفم." "کیتی بک" گزارشگر تلویزیون و از شاهدان اعدام لوئیس نیز گفت: وی بسیار وحشت زده و کمی هم عصبی به نظر می رسید؛ از نظر هوشیاری کاملا سالم بود و با نگاه کردن به کسانی که پیرامونش بودند، به اطراف نیز توجه داشت. وی کاملاوحشت زده بود. ترزا نخستین زنی بود که در نزدیک به یک قرن گذشته در این ایالت اعدام شد.
اعدام یک عقب مانده ذهنی به اتهام طراحی قتل ترزا لوئیس در سال 2002، دو مرد به نام های "ماتیو شالنبرگر" و "رودنی فولر" را برای کشتن همسر و ناپسری خود اجیر میکند تا بتواند به 350 هزار دلار حق بیمه عمر دست یابد . "چارلز استرائوس"، قاضی دادگاه ویرجینیا ، 2 عامل تیراندازی به مقتول را به حبس ابد و لوئیس 40 ساله را به اعدام محکوم کرده است. تجدیدنظرخواهی لوئیس در دادگاه استیناف با شکست مواجه شد و وی روز 23 سپتامبر اعدام شد . ترزا در حالی شب جمعه اعدام شد که وکیل او می گوید ترزا بعد از محاکمه 2 بار تست هوش داده و در هر 2 آزمون در دسته "کارآیی مرزی ذهنی" قرار گرفته است . به گزارش هافینگتون پست، کارشناسان روانشناسی فورنسیک اعلام کرده اند ترزا لوئیس "اختلال شخصیت وابسته" دارد و به همین دلیل حتی قادر نیست به تنهایی از پس وظایفی ساده چون تهیه یک فهرست خرید خواروبار برآید. وکیل ترزا می گوید: "ماتیو شالنبرگر" یکی از همدستان ترزا در سال 2003 به یکی از همزندانیهای خود نوشت، به اندازه سرمایه راهاندازی تجارت مواد مخدر در شهر نیویورک ، از لوئیس سوء استفاده کرده است . شالنبرگر 3 سال بعد در زندان خودکشی کرد و تیم دفاع از لوئیس از بکارگیری این نامه به عنوان مدرک بازماندند. "جمیز روکپ" وکیل مدافع لوئیس در مصاحبه با هافینگتون پست افزود «به دلیل نقص در سیستم قضایی آمریکا ما شمار زیادی از افراد را مشاهده میکنیم که به اعدام محکوم شدهاند . » دادگاههای آمریکا در سال 2008، سی و هفت مجرم را به اعدام محکوم کردند شمار اعدامی های آمریکا در سال 2009 به 52 نفر افزایش یافت .
اعدام "ترزا لوئیس " ثمره سیستم قضایی ویران آمریکاست وکیل مدافع "ترزا لوئیس " زن عقب مانده آمریکایی محکوم به اعدام که دیشب با تزریق مواد سمی مرگبار اعدام شد در بیانیهای سیستم قضایی آمریکا را به باد انتقاد گرفت. "جمیز روکپ" وکیل ترزا لوئیس زن آمریکایی محکوم به اعدام با ارسال بیانیهای نوشت: "دیشب (23 سپتامبر) ماشین مرگ در ویرجینیا به زندگی ترزا لوئیس خاتمه داد. مرگ او برای خانواده، دوستان و هزاران نفر از حامیان وی در سراسر دنیا واقعهای تاسفبار بود. وکیل ترزا در بیانیه خود با انتقاد شدید از سیستم قضایی آمریکا تاکید کرد: امیدوارم مرگ ترزا باعث شود سیستم قضایی ویران آمریکا که اجازه ارتکاب بزرگترین اشتباه یعنی تحقق بیعدالتی را میدهد، اصلاح شود. جمیز روکپ وکیل لوئیس در ادامه گفت: امروز دستگاه مرگ در ویرجینیا، روح لطیف، انسانی و زیبای ترزا لوئیس را گرفت. برای دوستان و خانواده اش، هم بندی های وی در فلوریدا و هزاران حامی وی در ویرجینیا، آمریکا و سراسر دنیا، مرگ وی یک ضایعه غمبار است. اعدام این زن با موجی از مخالفتهای گسترده جهانی و فعالان حقوق بشر همراه بوده است. سازمان های مدافع گروه بشر مانند عفو بین الملل هم خواستار متوقف شدن اجرای حکم خانم لوئیس شده اند.
اعدام با تزریق مواد کشنده دیوان عالی آمریکا در دهه هفتاد مجازات اعدام در این کشور را به مدت 3سال به حال تعلیق درآورد. از زمان رفع این تعلیق در سال ۱۹۷۶ تاکنون، حدود ۱۲۰۰ نفر در ایالات متحده اعدام شده اند که نزدیک به یک سوم این موارد مربوط به ایالت تگزاس بوده است. 11 نفر از محکومان زن بوده اند. ریچارد دیتر، رئیس مرکز اطلاع رسانی مجازات اعدام در شهر واشنگتن که یک سازمان غیردولتی است، می گوید هنوز در بسیاری از ایالت های آمریکا به مجازات اعدام به عنوان یک مجازات ناپسند نگاه نمی کنند. مجازات اعدام در آمریکا به وسیله تزریق مواد کشنده انجام می شود. این روش طی سالیان گذشته جایگزین اعدام با برق و طناب دار شده است. در این روش در ابتدا داروی بی هوشی به محکومان تزریق می شود و سپس2 داروی فلج کننده عضلات تنفسی و قلب تزریق می شود. |