فاطمه رجبی گفت: سخنان احمدینژاد در خصوص کورش بار علمی نداشت و در شأن یک رئیس جمهور هم نبود که نیم ساعت از وقت مردم را به مطالب اینچنینی اختصاص دهد.
فاطمه رجبی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با فارس، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در گفتوگوی اختصاصی شبکه دوم سیما، با بیان اینکه دفاعش از احمدینژاد، دفاع از گفتمان قرآن، اسلام، اهل بیت و علیالخصوص امام زمان بوده است، افزود: متاسفانه با توجه به بحثهایی که اکنون آقای احمدینژاد مطرح میکند ما شاهد یک واژگونی گفتمانی در دولت دهم هستیم.
وی اظهارات کنونی احمدینژاد و نزدیکانش را افتادن در ورطه باستانگرایی خطرناک توصیف کرد، افزود: آنچه امروز پیش روی آقای احمدینژاد است ممکن است به وسیله مشاورین به وی ارائه داده شود و یا اینکه خود ایشان چنین اعتقاداتی داشته باشند اما در هر حال معتقدم دولت در یک ورطه هولناک باستانگرایی گرفتار شده است.
نویسنده کتاب "احمدینژاد معجزه هزاره سوم " با بیان اینکه باستان گرایی قبل از انقلاب در دوران پهلوی،بعد از انقلاب اسلامی توسط روشنفکران و در دوران اصلاحات مطرح شد اما این مباحث بصورت بارزی که آقای احمدینژاد امروز مطرح میکند نبوده است، تاکید کرد: در دوران اصلاحات توجه ویژه به باستانگرایی به اندازه دولت آقای احمدینژاد نبوده است. این باستانگرایی در نهایت به اسلامستیزی و به تاسیس فرقههای انحرافی منجر خواهد شد.
وی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در خصوص کوروش، خاطر نشان کرد: به نظر من، سخنان اخیر احمدینژاد در گفتوگویی ویژه خبری، نه تنها بار علمی نداشت بلکه در شأن یک رئیس جمهور هم نبود که نیم ساعت از وقت مردم را به مطالبی در خصوص کوروش اختصاص بدهد که در کتب سال پنجم ابتدایی مطرح شده بود.
رجبی معتقد است که در هرشرایطی هرشخصی که از موضع انقلاب تخطی کند نباید در مقابل آن سکوت کرد و احمدینژاد هم از این مسئله مستثنی نیست.
نویسنده کتاب رنسانس اسلامی84، گفت: بسیاری از تحلیلگران معتقدند احیای شاهنشاهی با کوروش با برنامهریزی یهود صورت میگیرد و به این مسئله تمامی منتقدان دلسوز، امام و رهبری اشاره کردهاند.
وی با بیان اینکه بحث هتک حرمت به قرآن به بحث اول جهان اسلام تبدیل شده است، از عدم اشاره رئیس جمهور به هتک حرمت قرآن در برنامه گفتوگویی ویژه خبری به شدت انتقاد کرد و گفت: ما سؤالات بسیار جدی در خصوص هتک حرمت به قرآن داریم که باید آنرا مطرح کنیم اما متاسفانه آقای رئیس جمهور به جای اینکه در خصوص هتک حرمت سخن بگوید به مباحث انحرافی پرداخت.
رجبی سکوت مخالفان دولت احمدینژاد در قبال سخن گفتن وی از کوروش را معنادار دانست و اظهار داشت: کسانی که مخالفان دولت احمدینژاد بودند و در روزنامههای خود احمدینژاد را به جرم اینکه نام امام زمان(عج) را به زبان میآورد به جمود فکری و عقبماندگی متهم میکردند امروز در مقابل انحرافات دولت آقای احمدینژاد سکوت کردند.
نویسنده کتاب "احمدینژاد معجزه هزاره سوم "، اهدای چفیه از سوی رئیس جمهور به مجسمه کوروش را مورد نقد قرار داد و گفت: این رفتارها باعث خوشحالی فتنهگران است چرا که آنها بر این باورند که آقای احمدینژاد با این رفتارهای خود پشتوانه فکری خود را نابود میکند.
این استاد دانشگاه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برخیها معتقدند که کوروش همان ذوالقرنین قرآن است، نظر شما در این خصوص چیست، گفت: این ماجرا علمی و حائز اهمیت نیست. سؤال من ایناست که آیا ذوالقرنین از پیامبر، امام علی و امام حسین و حضرت مهدی(عج) بالاتر است؟
رجبی با بیان اینکه لقمان بالاتر از ذوالقرنین است، گفت: خداوند به نام لقمان سوره نازل کرده است. حالا این سؤال مطرح میشود، کدام مسلمانی حاضر میشود روی لقمان مانور بدهد و در عین حال از حقیقت امیرالمؤمنین چشمپوشی کند؟، پاسخ روشن است هیج مسلمانی این کار را نمیکند.
نویسنده کتاب رنسانس اسلامی84، با بیان اینکه تعریف احمدینژاد از عدالت کوروش را باید به شیعیان جهان تسلیت گفت، تصریح کرد: باید به این نکته اشاره کنیم که کدام انسان لائیک، مسیحی، یهودی و انسان معتقد به ادیان الهی تاکنون عدالت حضرت علی (ع) را زیر سؤال برده است که آقای احمدینژاد شب گذشته تنها از عدالت کوروش صحبت میکند درحالی که بسیاری معتقدند کوروش دستپروده یهود بوده است. من بارها گفتهام تا زمانی از احمدینژاد دفاع خواهیم کرد که بر گفتمان امام زمانی خود تاکید داشته باشد اما او اگر بخواهد بنا به آنچه که آقای بقائی گفته است، کوروش زمان باشد باید بگویم که ما سالهاست که فاتحه کوروش را خواندهایم چرا که اینجا مملکت امام زمان (عج) است و هیچکس نمیتواند گفتمان من درآوردی داشته باشد.
وی با بیان اینکه برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه صرفا مشاوران احمدینژاد موجب انحرافات فکری دولت شده است را قبول ندارد، گفت: آقای احمدینژاد یک رئیس جمهور است و باید دارای فکر باشد و نمیتوان گفت که ایشان هرچه میگوید متاثر از اطرافیانش است؛ من خود احمدینژاد را در برخی انحرافات فکری دولت مقصر میدانم.
وی در پاسخ به این سؤال که ریشه انحرافاتی که میگوید را در کجا میبیند، گفت: من از نهاد ریاست جمهوری مطلع نیستم اما معتقدم ریشه این اطلاعات را کسی باید بگوید که از درون دولت خبر دارد. اگر بخواهم نگاه بیرونی خودم را بگویم معتقدم آقای احمدینژاد به یک غرور بعد از انتخابات رسید و فکر میکند که هر حرفی بزند و هرکاری بکند مورد قبول است.
رجبی در پاسخ به این سئوال که آیا غرور موجب تعریف رئیس جمهور از کوروش شده است، گفت: برای پاسخ به این سؤال، باید گذشته احمدینژاد را مورد بررسی قرار بدهیم تا مشخص شود که در گذشته در این خصوص چگونه فکر میکرده و اکنون چگونه فکر میکند.
وی از اندیشمندان خواست تا اندیشه احمدینژاد را با درنظر گرفتن پیشرفتها و نکات مثبت، به صورت منصفانه به نقد بکشند و در عین حال ضمن اعلام آمادگی خود برای مناظره با شخصی که پیش از این او را معجزه هزاره سوم خواند بود، گفت: آقای احمدینژاد باید نظرات خود را به مناظره بگذارد تا مشخص شود که چه دلیلی باعث شده که دولت امام زمانی به این روز دچار شود چراکه بنده این ماجرا را سرآغاز یک خط انحراف میدانم.