پشت پرده عدم انعکاس اخبار قرآن سوری

پشت پرده عدم انعکاس اخبار قرآن سوری

یک کارشناس مسائل رسانه گفت: رسانه‌های غربی و وابسته به آنها که اکنون از انعکاس اخبار مربوط به توهین به قرآن خودداری کرده‌اند با شروع اعتراض‌های مسلمانان سعی خواهند کرد با حاشیه‌سازی این اعتراض‌ها را وارونه جلوه دهند.

سعدالله زارعی در خصوص عدم پوشش اخبار مربوط به قرآن‌سوزی و اعتراضات انجام شده در رسانه‌های غربی، گفت: عدم انعکاس عمل انجام شده در رسانه‌هایی که وابستگی به نهادهای تصمیم‌ساز در آمریکا دارند و رسانه‌های وابسته به آنها در خاورمیانه که دنباله‌رو نهادهای تصمیم‌ساز آمریکایی هستند، چندان تعجب آور نیست.

وی ادامه داد: این رسانه‌ها تلاش خواهند کرد این حادثه را از چشم مخاطب خود در خاورمیانه دور نگه دارند.

این کارشناس مسائل رسانه افزود: مسلما طی روزهای آینده مردم در خاورمیانه از طریق رسانه‌های محلی و منطقه‌ای نظیر پرس‌تی‌وی، العالم و المنار از اتفاقات مطلع خواهند شد و به طور قطع شاهد واکنش‌های شدید مسلمانان طی هفته آینده خواهیم بود.

وی تصریح کرد: هنگامی که مسلمانان از توهین انجام شده به قرآن مطلع شدند و به جنبش‌های خیابانی روی آوردند، زمان آن فرا می‌رسد که شبکه‌هایی نظیر بی‌بی‌سی، فرانس 24 ، روسیاتو‌دی و العربیه به توجیه اقدام موهنی که در آمریکا انجام شد و به حاشیه‌سازی در خصوص واکنش‌های مسلمانان بپردازند.

زارعی با دور از انتظار ندانستن روند رسانه‌های غربی و رسانه‌های وابسته به آنها در وارونه نشان‌دادن واکنش‌های مسلمانان، ادامه داد: آنها از طریق تحریف واقعیت به کمرنگ‌کردن اتفاق سنگین انجام شده در آمریکا خواهند پرداخت.

وی با اشاره به ماجرای سلمان رشدی اظهار داشت: وقتی که ماجرای سلمان رشدی پیش آمد در هفته های اول شبکه‌های غربی خبر توهین به ساحت پیامبر اکرم (ص) را از اساس طنز گرفتند و به آن نپرداختند ولی بعد از شروع واکنش‌ها، رسانه‌های منطقه‌ای و محلی وابسته شروع به اطلاع‌رسانی کردند.

این کارشناس مسائل رسانه افزود: بعد از واکنش‌هایی که توسط مسلمانان انجام شد و رسانه‌های محلی حقایق را برای مردم بازگو کردند، رسانه‌های وابسته به غرب برای توجیه عمل سلمان رشدی و اعطای جایزه به وی به حاشیه‌پردازی در خصوص واکنش‌ها پرداختند که این روشی شناخته‌شده است که آن‌ها در چنین مواقعی در پیش می‌گیرند.

* نقش رسانه‌های متوسط را نباید کم اهمیت تلقی کرد

زارعی با اشاره به عملکرد پرس‌تی‌وی گفت: اتفاقی که طی دهه گذشته افتاد شکستن انحصار رسانه‌ای است که در گذشته در اختیار مستکبران بود و جبهه استکباری به واسطه این انحصار می‌توانست اتفاقات مهمی را که به نفع خود نمی‌دید را ضمن مخفی کردن با مسائل فرعی جایگزین و افکار عمومی را منحرف کند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر رسانه‌های کم قدرتمند یا متوسط در کشورهای مختلف موجب تکثر شده‌اند به گونه‌ای که در حوزه کشورهای عربی چندین شبکه تلویزیونی متوسط که از ماهواره‌های مختلف قابل دریافت هستند وجود دارند که اقبال خوبی به آنها مشاهده می‌شود.

کارشناس مسائل رسانه افزود: وضعیت موجود انحصار رسانه‌ای را خواهد شکست و بستری را فراهم می‌کند که کشورهایی نظیر ایران با انتشار به موقع اخبار، موج مردمی را علیه نهادهای تصمیم‌گیر در آمریکا و رژیم صهیونیستی به راه اندازند.

وی تاکید کرد: نباید نقش رسانه‌های متوسط و محلی را کم اهمیت تلقی کرد بلکه باید با استفاده از همین رسانه‌ها که امروزه تعداشان صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی است به صورت فنی، هنری و منظم اخبار را منعکس کرد.

زارعی در پایان اظهار داشت: در مسیر اطلاع‌رسانی‌ها درباره توهین به قرآن کریم نباید خسته شد و موضوع را رها کرد و به پخش دوباره تصاویر اکتفا نکرد.

وی افزود: ضمن پخش تظاهرات با تبیین درست و استفاده از زبان فیلم، تئاتر و کلیپ این مسئله را زنده نگه داشت تا مانع از تکرار چنین حوادث تلخ و مصیبت‌بار در غرب و هرجای دیگر بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد