تمسخر فاتح توسط فتنه‌گران به خاطر بحث وحدت با نظام




بحث های میان جریان اصلاح‌طلب در خصوص نحوه بازگشت به فعالیت‌های‌ سیاسی وارد فاز جدیدی شده است.

بیادداشت های منتشر شده در رسانه های داخلی و خارجی این جریان نشان می دهد موضوع آنچنان که پیشتر پیش‌بینی می‌شد موجب ایجاد درگیری هایی در میان گروه‌های مختلف اصلاح طلب شده است.

بحث های اخیر در فضای سیاسی کشور درباره آرایش گروه های سیاسی، حرکت های وحدت آفرین، میزان و معیار وحدت گروه ها، دلایل رد بخشی از سیاسیون امتحان پس داده بدون توجه به نام و نشان این گروه ها فضای چندقطبی درونی جریان فتنه را نمایان کرده است.

عمده سیاسیون اعتقاد دارند بخش زیادی از جریان سیاسی اصلاح طلب دیگر امکان رقابت سیاسی ندارد و تنها باید به بخش کمی جریان خود امید ببندند، بحث زیر درواقع نمونه ای از این کنش و واکنش های سیاسی اختلافی در جریان مذکور است.

اخیرا سایت‌های کلمه و امروز دو مقاله‌ به قلم ابوالفضل فاتح و علی مزروعی عضو دفتر سیاسی جبهه مشارکت، منتشر کرده اند و این دو در یادداشت های خود به مقوله "گفتگوی ملی" تاکید و تلویحا پروژه بازگشت به نظام را مطرح کرده‌اند.

این مقالات ظاهرا به مذاق چهره های حامی جریان سبز در خارج از کشور خوش نیامده است تا جایی که سایت ایران گلوبال با یادآوری خواسته های جریان سبز در مقاله ای تحت عنوان کنکاش در مقاله ابوالفضل فاتح وی را محافظه کار دانسته و می نویسد: نظرات او در مورد مداخله نظامی، برنامه هسته‌ای و سیاست خارجی کشور تفاوت چندانی با اصولگرایان ندارد و حاکی از یک هم‌پوشانی سیاسی قابل توجه میان اصلاح‌طلبان محافظه‌کار و اصولگرایان است.

فاتح در مقاله خود یادآور شده بود ایرانی در برابر تهدید ید واحده است و ظاهراً بر این نظر است که در حال حاضر امکان یک گفت و گوی ملی فراهم است و تا موسوی هست، تا خاتمی و کروبی و هاشمی هستند، باید فکری کرد.

"م.م" یکی از روزنامه نگاران فراری در ذکر خواسته های حداقلی جریان سبز می نویسد: آنچه امروز از بخشی از آن‌ها [اصلاح‌طلبان] بر جای مانده است، میزانی از مخالفت سیاسی با جریان حاکم بر سر سهم است.

قانون اساسی، جایگاه ولایت فقیه، سیاست خارجی و در یک کلمه مجموعه حاکمیت از جمله مورادی است که جریان سبز از اصلاح طلبان داخل ایران مطالبه کرده تا جایی که این سایت ضد انقلاب می نویسد: ارکان نظام همگی دست نخورده مانده‌اند! و از اصلاح آن کوچک‌ترین اثری موجود نیست.

ذکر این نکته که در آستانه روز قدس و عدم تغییر سیاست ایران در مقابل استکبار با وجود تهدید های گاه بی گاه نظامی آمریکا علیه ایران، برخی دیگر از این سایت ها با مطرح کردن این سوال که اصلاح‌طلبان در عمل و در سیاست‌گذاری چه اصلاحی در سیاست خارجی حاکم بر کشور ارایه کرده‌اند؟ قابل توجه است.

هرچند فاتح با مطرح کردن بحث وحدت سعی دارد میان سران فتنه و نظام آشتی برقرار کند اما همین هم از طرف خارج نشیتن مقبول نبوده است تا جایی که صراحتا به فاتح متذکر شده که این امر با مقاومت رهبران جنبش سبز در برابر نظام مطابقت نمی‌کند.

البته ایران گلوبال اینبار ظاهرا درست فهمیده است که طرح وحدت سران فتنه با نظام امکان پذیر نیست چه آنکه با مسخره کردن این چهره های اصلاح طلب این جنبه از تفکر فاتح را بسیار خطرناک و عقب‌مانده می داند.

هرچند سران پشت پرده فتنه این جنبه را نادیده گرفته اند که اصولا مردم ایران، وحدت با کسانی که مردودی نظام هستند را به هیچ وجه بر نمی تابند؛ اما خارج نشین وحدت را نابودی جریان سبز قلمداد می کنند.

این سایت ها در پایان تاکید کرده اند همسو شدن با حکومت در برابر مداخله‌جویی خارجی قابل قبول نیست تا مدعیان اصلاح طلب بدانند در این صورت خارج نشین دست از حمایت آنها برخواهد داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد