نباید از ریزش بعضی ها ترسید
حجت الاسلام رسایی شب گذشته با حضور در نشست تحلیلی کنکاش حقیقت به واکاوی ابعاد مختلف فتنه سال گذشته پرداخت. به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «شبکه خبر دانشجو» عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با یادآوری ماجرای طلحه و زبیر، علت تقابل نهایی آنان با امیرالمومنین(ع) را آلودگی های اقتصادی و تحریک فرزندان و اولادشان ارزیابی کرد.
رسایی با اشاره به آیه 54 سوره مائده که اگر عده ای از دین رویگردان شوند خداوند قوم دیگری را بر می گزیند افزود: بعضی ها در فتنه سال گذشته عنوان کردند خطبه های نماز جمعه ما راهکارهای حل بحران است! تا زمانی که رهبری به خطبه های نماز جمعه ما بی توجهی کند حرف گوش نمی کنیم و سکوت می کنیم!
اینها رویگردان شدند و در حالی که برخی از نسل اولی های ما قهر کرده بودند خدا قوم دیگری را برای کمک به انقلاب آورد! 9 دی و 22 بهمن چه کسانی به خیابانها آمدند؟! بسیاری شان از نسل سوم و چهارم انقلاب بودند!
مردم باید سابقه این آقایان را بدانند
نماینده مردم تهران در ادامه اظهاراتش افزود: هر ریزشی به دنبال خود رویشهایی به همراه دارد. نباید از ریزش بعضی ها ترسید! امام فرمود معیار، وضعیت حال افراد است. این بیان یک جمله صرف سیاسی یا دینی نیست بلکه بیانی عقلی است. شیطان سابقه شش هزار سال عبادت خدا را دارد! اگر میزان وضعیت حال افراد نباشد چرا باید شیطان را لعن کرد؟! اگر میزان، وضعیت فعلی افراد نبود حتی توبه هم بی معنا بود!
رسایی در ادامه عنوان داشت: برخی می گویند ما با این بیان قصد از میدان به در کردن آنها را داریم و مدام هم سابقه خود را متذکر می شوند که نماینده و نخست وزیر امام بوده اند و در صحیفه هر ده صفحه یکبار اسم آنها آمده است! اتفاقا ما قصد فراموش کردن سابقه این آقایان را نداریم و پیشنهاد می کنیم تصاویر همراهی موسوی و کروبی با امام یا مقالات سابق آقای خاتمی در کیهان را در همین نمایشگاه قرآن قرار دهید!
مردم باید بدانند که این افراد چنان سابقه ای داشته اند ولی اکنون به جایی رسیده اند که BBC و VOA و منافقین و سلطنت طلبها و رقاصه ها و مطربان برایشان کف می زنند! همین آقای کروبی زمانی که امام آن برخورد را با منتظری کرد نامه ای نوشت و در آن متذکر شد همین که BBC از تو حمایت می کند دلیل باطل بودن مسیر توست!
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با یادآوری ماجرای طلحه و زبیر، علت تقابل نهایی آنان با امیرالمومنین(ع) را آلودگی های اقتصادی و تحریک فرزندان و اولادشان دانست و در ادامه عنوان داشت: هرچند این دسته ازخواص که از اصحاب نزدیک پیامبر هم بودند مردود شدند اما خداوند افرادی نظیر مالک و میثم را کنار علی(ع) قرار داد.
مالک، فرمانده ارشد سپاه امیرالمومنین(ع) حتی پیامبر(ص) را از نزدیک ندیده بود! میثم برده ای بود که به دست حضرت آزاده شده بود! دل رهبری هم به همین پابرهنه ها و بسیجیان خوش است. این بیان ایشان از عمق وجود است که برخی از نسل سومی ها بهتر از انقلاب دفاع می کنند!
رسایی در پاسخ به شبهه برخی که چرا انقلاب ریزش دارد عنوان گفت: غیرممکن است یک انقلاب متکی به ارزشهای دینی و انسانی ریزش نداشته باشد! ریزش نشانه سلامت انقلاب است. البته ریزش صرف نشانه بحران است اما اگر ریزشها همراه با رویشها بود نشانه صحت و سلامت آن انقلاب است.
انقلاب باید هم جاذبه داشته باشد و هم دافعه! اگر دافعه نداشته باشد منحرف می شود. چرا انقلابهای الجزائر و فرانسه منحرف شدند؟! انقلاب اسلامی در درون خود با ریزشهایی همراه است اما می بینیم سی سال بعد از انقلاب در نه دی 88، چهل میلیون نفر در حمایت از آن به خیابانها می ریزند. اینها رویشهای انقلاب است که ریزشها در برابر آن بسیار ناچیز است.
فتنه ها آزمون ولایت پذیری افراد است
نماینده مردم تهران با اشاره به دیدار محرمانه بهمن ماه سال گذشته برخی نمایندگان با مقام معظم رهبری و انتقاد از بعضی بزرگان اصولگرا به سبب اتخاذ مواضع دو پهلو عنوان داشت: ایشان فرمودند همیشه انتظار این را داشته باشید که بعضی ها کم بگذارند!
رسایی در ادامه گفت: همانگونه که غیبت کبری به یکباره اتفاق نیفتاد و غیبت صغری مقدمه آن بود، ظهور هم یکباره اتفاق نخواهد افتاد بلکه ظهور صغرایی هم وجود خواهد داشت که مقدمه ظهور کبری محسوب می شود.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس دوره ظهور صغری را دوره تمرین ولایت پذیری افراد دانست و فتنه هایی از این دست را آزمونی از جانب خداوند ارزیابی کرد تا مشخص شود که افراد از بین ولی خدا یا عده ای از خواص کدام یک را بر می گزینند و اگر جامعه از این مرحله به سلامت گذر کند ظهور کبری اتفاق خواهد افتاد.
وی با یادآوری حدیث ثقلین، ولایت را قرآن ناطق دانست چرا که قرآن کتابی صامت است و هر فردی می تواند تفسیری خاص از آن داشته باشد چنانکه حکام سعودی هم تفسیر خاص خود را دارند!
امام زمانی که ولایت در برابرش کم رنگ باشد فتنه است
رسایی در پاسخ به سوال یکی از حاضرین راجع به برخورد قضایی با سران فتنه عنوان داشت: وضعیت امروز این افراد مشابه وضعیت سلمان رشدی است! آنها همین الان هم در زندان هستند با این تفاوت که مردم زندانبان آنهایند! ما این قضیه را با مقام معظم رهبری هم در میان گذاشتیم . ایشان فرمودند سران فتنه در دسترس هستند و هر زمان لازم باشد با آنها برخورد لازم صورت خواهد گرفت.
وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از حضار که خواستار شفاف کردن ابعاد فتنه بعدی شد افزود: هر خط و جریان و امام زمانی که ولایت فقیه در برابر آن کم رنگ باشد و رسانه های بیگانه از آن حمایت می کنند یک فتنه است.
وی در ادامه با اشاره به برخی حواشی دولت گفت: اگر احمدی نژاد از خدمت به مردم وارد مسائل دیگری شود و وقت خود را به آنها اختصاص دهد موجب ناخرسندی و رویگردانی مردم را فراهم آورده است چرا که از مسائل اصلی و خدمت به مردم دور شده است.
وی وحدت با سران فتنه را نیز منتفی دانست و مصداق وحدت را برخی اصولگراهای و معتقدان به اصول انقلاب و ولایت دانست که در فتنه سال گذشته عملکرد نامطلوبی داشته و با برخی مواضع دوپهلو بر ابهام آلود شدن فضا افزودند.
رسایی در ادامه اظهاراتش فتنه سال قبل را ارزشمند توصیف کرد و آن را برکتی برای انقلاب دانست که اگر اتفاق نمی افتاد تا مدتها امکان نشان دادن چهره واقعی برخی خواص به مردم امکان پذیر نبود. وی کارکرد این فتنه را حساس شدن مردم و ایجاد بصیرت دانست.
نماینده مردم تهران در ابتدای این نشست از مدیریت نمایشگاه قرآن به سبب برپایی غرفه بصیرت و روشن کردن ابعاد فتنه 88 تشکر کرد. شایان ذکر است این نشست که در محل نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و در غرفه بصیرت برگزار شده بود در ساعت 10 دقیقه بامداد به پایان رسید