رکسانا صابری بدون توجه به ادعاهای چند ماه پیش خود درباره محبوس بودن در یک سلول انفرادی بسیار کوچک و عدم دسترسی به هرگونه روزنامه، نوشته است که با دو نفر از مجرمان بهایی در یک سلول بوده و هر روز به آنان روزنامه داده میشده است.
رکسانا صابری که سال گذشته در ایران به اتهام جاسوسی برای وزارت امور خارجه آمریکا دستگیر شد و پس از آزادی به دیدار وزیر امور خارجه آمریکا رفت، نسبت به آنچه تحت فشار گذاشتن اقلیتهای دینی در ایران نامیده، انتقاد کرده است.
البته صابری در ادامه یادداشت خود که برای یک روزنامه آمریکایی نوشته، منظورش را از اقلیتهای دینی، پیروان فرقه ضاله بهاییت عنوان کرده است.
این متهم به جاسوس برای آمریکا در بخشی از یادداشت خود، بدون اشاره به استقرار مرکز اصلی فرقه غیرقانونی بهائیت در رژیم صهیونیستی موسوم به بیتالعدل، ارتباط بهاییها با اسرائیل را منکر شده و مدعی شده که "بهائیان اهل سیاست نیستند و تهدیدی برای رژیم اسلامی محسوب نمیشوند."
رکسانا صابری در ادامه این یادداشت، بدون توجه به ادعاهای چند ماه پیش خود درباره محبوس بودن در یک سلول انفرادی و عدم دسترسی به هرگونه روزنامه، نوشته است که با دو نفر از مجرمان بهایی در یک سلول بوده و روزنامه هر روز در اختیار آنان بوده است.
صابری در پایان یادداشت خود هم در مطلبی بامزه نوشته است که سرگرمی او و بهاییان در زندان، مطالعه قرآن و پرداختن به امور عبادی بوده است!
گفتنی است حمایت از اعضای فرقه ضاله بهاییت همواره به عنوان یکی از دستاویزهای ضدانقلاب علیه جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار میگیرد.
به عنوان مثال، شیرین عبادی، از فعالان سیاسی همسو با غرب، به دلیل حمایت و همراهی با فرقه بهائیت، چندی پیش از سوی مرکز جهانی بهائیت "بیتالعدل اعظم" واقع در سرزمینهای تحت اشغال رژیم صهیونیستی مورد تقدیر قرار گرفت.
رکسانا صابری؛ از "سیانان" تا دادگاه انقلاب
رکسانا صابری 31 ساله، حدود شش سال پیش به عنوان خبرنگاری که با چند رسانه خارجی همکاری میکرد به ایران آمد. وی که از پدری ایرانی و مادری ژاپنی در آمریکا متولد شده در بهمن ماه سال 1387 به اتهام جاسوسی دستگیر و بازداشت شد.
پس از بررسی دوباره حکم رکسانا، پایگاه اطلاعرسانی دولت از صدور حکم جدید خبر داد. حکمی که پس از سه ماه جنجال خبری درباره بازداشت رکسانا صابری، جمشیدی سخنگوی قوه قضائیه آن را تائید کرد و گفت: دادگاه تجدید نظر حکم رکسانا صابری را لغو کرد.
در مدت سه ماهی که پرونده صابری در دستور کار دادگاه انقلاب قرار داشت، رسانههای ضد انقلاب نیز مانند گذشته بیکار نبودند و همزمان با ادعای "اعتصاب غذا از سوی رکسانا" و "وخیم بودن" حال او، تلاش کردند که با استفاده از تاکتیکهای رسانهای پرونده صابری را به موضوعی فرهنگی اجتماعی تبدیل کنند.