شاید بتوان گفت که فاز تازه ای در تخریب و تضعیف احمدی نژاد در بین اصولگرانماهای پرمدعا آغاز شده است فازی که می توان از آن به عنوان فتنه خاموش یاد کرد. |
شاید بتوان گفت که فاز تازه ای در تخریب و تضعیف احمدی نژاد در بین اصولگرانماهای پرمدعا آغاز شده است فازی که می توان از آن به عنوان فتنه خاموش یاد کرد.
اگر فتنه سبز شمشیر خود را در برابر نظام و انقلاب از روی بسته بود و به طور مشهود و ملموس با اندیشه های امام امت و نظام سر ستیر نهاده بود فتنه خاموش با رسوخ به دایره اصولگرایی و با اتکت انقلابی دو آتیشه به طور مرموز بنیادهای این جریان انقلابی و مردم را به تباهی می کشاند.
افرادی که امروز بر حسب وجود احمدی نژاد در جریان اصوگرایی به نوایی رسیده اند نوک حملات خود را به طور آشکار به سوی احمدی نژاد نشانه رفته و با گذشت زمان این حملات سنگین تر و پرمعناتر می شود.
افرادی که امروز با آرم اصولگرایی رییس جمهور را فردی مستبد معرفی می کنند شاید همان کاری را انجام می دهند که افرادی چون موسوی ها از یک سال پیش استارت آن را زده اند
اما نکته ای که در این بین از اهمیت وافری برخوردار است این است که با فروکش شدن تحرکات جریان سبز و انفعالی شدن حرکات ایضایی سران آن و به طور رسا تر زمین گیر شدن این فتنه سهمگین پروژه ای جدیدی برای تخریب و تضعیف رییس جمهور بنا شده است.
هم نوایی جریان اصولگرنما با جریان فتنه در این بازه زمانی و با زمین گیر شدن فتنه سبز نمی تواند بی معنی و کم اهمیت باشد یقینا ارتباط تنگاتگی بین این دو تراژدی غم انگیز وجود دارد که فاز به فاز و مرحله به مرحله مانیفست رهبران فتنه سبز چه در داخل و چه در خارج در حال اجرا است.
اگر تا دیروز انتقاد اصولگرنماها از رییس جمهور را می توانستیم در جایگاه یک منتقد دلسوز نظام برای خود موید نماییم امروز با تغییر ماهیت این برخوردها از انتقاد به توهین بدون شک این مهم در اذهان تبلور پیدا می کند که جریان منتقد دیروز اصولگرای دولت با جریان فتنه هم ساز و کوک شده است.
اما منفک از واکاوی سیاسی نوع برخورد جریان اصولگرنما با دولت می توان با رجعت به سخنان رییس محترم قوه قضاییه در برخورد با توهین کنندگان به مسئولان ارشد نظام به برآیند مناسبی از این اظهارات جهت تعالی نظام سیاسی و اجتماعی کشور مان دست پیدا کرد.
انتخاب حضرت آیت لاریجانی در راس دستگاه قضا از سوی ولی امرمسلمین جهان برای ما محترم است به احترام ولی امری که ایشان را لایق آن دانستند و خوش بینیم و میدانیم که قانون گرایی که همگان را به آن توصیه میکنند شامل حال توهین کنندگان به رییس جمهور خواهد شد در این برهه از زمان این انتظار می رود که رییس دستگاه قضا بااستناد به گفته های خود به طور تمام قد در برابر اهانت کنندگان به منتخب ملت ایران از خود واکنش انقلابی و دشمن شکن نشان دهند.
اما اجازه می خواهیم به این مسئله کمی بی پرده تر بپردازیم ؛ ایشان که از خلاف بودن توهین (به قولی نقد) نویسنده ای به رییس مجلس (حتی به تلویح ) سخن گفته اند و دستگاهشان حکم به محکومیت او داده اند نسبت به اظهارات دو تن از نمایندگان توهین کننده به رییس جمهور مردمی ایران چه اقدامی خواهند کرد؟! مگر در اسلام همه شهروندان برابر نیستند ؟اگر آری ، دلیل سکوت در برابر این اعمال ساختار شکن چیست ؟
حضرت آیت الله املی لاریجانی در پاسخ به انتقادات رییس جمهور به دستگاه قضا اظهار داشتند مسیر ما مسیر قانون است ، بر اساس کدام قانون این جریان اصولگرنما آزادانه و با در اختیار داشتن تریبون های مختلف اینگونه به رییس جمهور مردمی ایران می تازند و او را هم نوا با جریان های معاند اتقلاب فردی مستبد معرفی می کنند؟
حضرت آیت الله لاریجانی فرموده اند"توقعما از رئیس جمهور این است که ادبیاتش متین و فاخر و با تعابیر جا افتاده و البته صحیح و منصفانه باشد آیا این روزها منتقدان اصولگرنماهای رییس جمهور با ادبیاتی فاخر در برابر احمدی نژاد صف آرایی کرده اند؟ مستبد ؛خود رای . گردن کش ...!
کوتاه سخن ؛امید است رییس محترم دستگاه قضا با احراز جرم جریان اصولگرنما در برابر رییس جمهور وارد عمل شده و با یک اقدام انقلابی صحه ای بر تمام گفته های خود بزند.