مدعیان اصلاحات ناهاربامعاویه نمازباعلی(ع)

مدعیان اصلاحات ناهاربامعاویه نمازباعلی(ع)
سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس و وزیر صنایع دولت اصلاحات در اظهارنظرهای جداگانه مدعی اعتقاد و التزام اصلاح طلبان به رهبری و ولایت فقیه شدند.
قنبری سخنگوی اقلیت مجلس در گفت وگو با «شفاف» اظهار داشت: اصلاح طلبان همواره معتقد به رهبری بوده اند اما عده ای می خواهند میان اصلاح طلبان و رهبری شکاف ایجاد کنند.
وی افزود: استراتژی رهبری همواره در جذب حداکثری و دفع حداقلی بوده است. رهبری در راستای وحدت گام برمی دارند اما عده ای نمی خواهند این وحدت صورت بگیرد.
به گفته وی «اصلاح طلبان همواره معتقد به رهبری بوده و مشکلی در پیروی از رهبری در هیچ برهه زمانی نداشته اند اما مخالفان اصلاحات سعی در شکاف اندازی دارند.»
اسحاق جهانگیری وزیر صنایع دولت خاتمی هم در گفت وگو با فردا اظهار داشت: «پاسخ رهبر انقلاب یک استفتا در خصوص التزام به ولایت فقیه بسیار راهگشاست.»
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به استفتائی درباره التزام به ولایت فقیه فرموده اند: «ولایت فقیه به معنای حاکمیت مجتهد جامع الشرایط در عصر غیبت است و شعبه ای است از ولایت ائمه اطهار- علیهم السلام- که همان ولایت رسول الله- صلی الله علیه وآله- می باشد و همین که از دستورات حکومتی ولی امر مسلمین اطاعت کنید، نشانگر التزام کامل به آن است.»
جهانگیری ادامه داد: در خیلی از قوانین کشور یکی از شرایط پذیرش مسئولان التزام به ولایت فقیه است و تا حالا کسی تفسیر دقیقی نکرده بود که مفهوم و مصداق التزام به ولایت فقیه چیست. اما مقام معظم رهبری به خوبی این مصداق را روشن کردند.
جهانگیری گفت: چون تفسیر درست و دقیقی از التزام به ولایت فقیه نشده بود، ممکن بود مسئولان مختلف به وقت نیاز تفسیر خود از این اصل قانونی را لحاظ کرده و براساس تفسیر شخصی آنها، برخی از مدیران و چهره های کارشناس و نخبه کشور از حلقه مدیریتی، با توجیه مخالفت با ولایت فقیه حذف شوند. فکر می کنم رهبر انقلاب با این نظر خود، یک گره قانونی را گشودند و بسیار روشن گفتند که اطاعت از دستورات حکومتی برای التزام داشتن به ولایت فقیه کفایت می کند.
جهانگیری در پاسخ به این سؤال که به نظر شما آیا اصلاح طلبان از این نظر رهبر انقلاب استقبال می کنند، گفت: برداشت خود من این است که این نظر بسیار راهگشاست و بسیاری از مشکلات را رفع می کند.
عضو دولت اصلاحات ادامه داد: این طبیعی است که بعد از هر انتخاباتی جریانی که نتوانسته اکثریت را بدست آورد، نیازمند یک ارزیابی و بررسی نقاط قوت و ضعف خود باشد و تا مدتی حضور پررنگی هم در عرصه نداشته باشد. چرا که باید با بررسی نقاط ضعف و قوت به فکر آینده باشد.
سخنگوی افراطی اقلیت مجلس و وزیر صنایع دولت اصلاحات در سخنان خود اشاره ای به این حقیقت نکرده اند که سران جبهه مدعی اصلاحات و طیفی از عناصر سوء آنها علنا در اردوکشی و آشوب خیابانی جبهه استکبار، نقش آتش افروزانه و پیشقراولی ایفا می کردند و در خدمت علنی دشمنان ملت ایران قرار گرفته بودند به نحوی که تذکرات، هشدارها و نهی جدی رهبر معظم انقلاب نیز در آنها اثر نکرد تا آنجا که با ریزش مداوم عقبه انسانی، در نقش یاغی و راهزنان مستاصل پدیدار شدند و هنوز هم که هنوز است با مبانی انقلاب، قانون اساسی و ولایت فقیه معارضه می کنند و شایسته مجازاتند. قنبری و جهانگیری در قبال حمایت علنی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی دولت های بدنام اروپایی از سران آشوب طلب جبهه اصلاحات نیز هیچ واکنشی نشان ندادند و حاضر نشدندسران فتنه را محکوم کنند.
نظرات بینندگان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد