بدحجاب ها تحریک می کنند، فریبکارها پاسخ می دهند

 
 
 بدحجاب ها تحریک می کنند، فریبکارها پاسخ می دهند
حجاب و عفاف اصولاً مربوط به مباحث اجتماعی است و ارتباط زیادی به حوزه فردی افراد پیدا نمی کند
 
فاطمه عباس آباد - سردار حسین ساجدی نیا فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اجتمایی روزنامه جوان در پاسخ به این سوال که آیا حجاب یک امنیت فردی است و یا امنیت اجتمایی، به سئوالات طرح شده پاسخ داد:

حجاب یک مسئله فردی است یا در چارچوب یک مقوله اجتماعی تعریف می شود؟

حجاب و عفاف اصولاً مربوط به مباحث اجتماعی است و ارتباط زیادی به حوزه فردی افراد پیدا نمی کند مثلاً هر شخص در حریم منزل خود می تواند بی حجاب باشد و یا اگر در جزیره ای تنها زندگی می کند نیاز به رعایت قوانین شهری ندارد ولی وقتی در یک اجتماع حضور می یابد باید خود را با هنجارهای قانونی شده آن اجتماع و ارزش های اخلاقی حاکم بر آن جامعه تطبیق دهد. به هر حال 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای مثبت دادند و جمهوری اسلامی در یک سازوکار قانونی احکامی از شرع مقدس از جمله رعایت حجاب شرعی را تصویب و برای اجرا به سازمان ها و نهادها ابلاغ نموده و آحاد اجتماع موظف به رعایت آن هستند.

پلیس انتظامی به عنوان نظم دهنده امور اجتماعی چقدر در حل مسئله بی حجابی تاثیر گزار خواهد بود؟

مطمئناً بعد از زیر ساخت های فرهنگی و اقتصادی نقش پلیس به عنوان مجری قوانین و ضابط دادگستری در این خصوص بی بدیل و اساسی است. بسیاری چنین می اندیشند که پلیس راساً طرح حجاب و عفاف را دنبال می کند در حالی که این موضوع علاوه بر آیین نامه های اجرایی دارای قوانین موضوعه است؛ مثلاً در ماده 638 قانون مجازات اسلامی و تبصره آن برای بی حجابی در انظار عمومی و معابر از 10 روز تا 2 ماه حبس و دیده شده است و چنانچه اینگونه اعمال را جریمه دار کنند 74 ضربه شلاق هم به آن اضافه می شود. این جرائم در صورت وقوع از جرائم مشهود هستند و پلیس موظف به برخورد با آنها است.

مردم خواستار حضور مستمر پلیس در زمینه احیاء فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه هستند. آیا برنامه بلند مدتی در این زمینه در دستور کار دارید؟

یکی از خواسته های مردم در نظر سنجی ها و حضور فرماندهان در مجامع مردمی از قبیل شورایارهای محلات و مساجد برخورد با پدیده مانکنیسم و همچنین مزاحمین نوامیس است. این پدیده طبق قانون علاوه بر نا هنجارهایی که نیاز به آموزش و مشاوره دارد و ما آن را هم به دقت دنبال می کنیم در مصادیق جرم تلقی میشود و حضرت آیت الله آملی لاریجانی ریاست محترم قوه قضائیه در مصاحبه زنده تلویزیونی ابلاغ کردند در این خصوص هیچ کس حق مسامحه و تعطیلی قوانین را ندارد و پلیس هم بدون پرداختن به حاشیه ها کار خود را به صورت قانونی و روشمند دنبال می کند که ان شاءلله همین سبک و سیاق دنبال خواهد شد.

آثار مطلوب رعایت حجاب و عفاف در جامعه و آثار منفی و جرایم مرتبط با آن از دیدگاه پلیس چیست؟

در این خصوص علما زیاد سخن گفته اند اما بنده به عنوان یک رییس پلیس به جوانان عزیز می گویم که قاعده علمی «محرک و پاسخ» دقیقاً در عفاف و حجاب اسلامی مستتر است؛ به عنوان مثال وقتی یک دختر خانم جوان بدون رعایت عفاف و حجاب شرعی، اقدام به تحریک جامعه جوانان ناشناسِ رها در محیط که امکان دارد بعضی از آنها بیکار بوده و تربیت صحیح هم نداشته باشند می کند عملاً خود را در معرض احتمال درصد بالاتری از امکان شکار شدن توسط فریبکاران و زورگیران قرار می دهد.
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد