کاش هاشمی نصف شهامت حاج خانم را داشت
اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی باعث آزردگی خاطر سایت گویا نیوز-تبلیغاتچی علنی سازمان سیا- شد، این سایت در بخشی از گزارش خود نوشت: از همان اول هم هویدا بود که در هاشمی پتانسیل مبارزه جدی علیه حکومت اسلامی وجود ندارد، باز هم بگویید زنان ضعیفه هستند! کاش هاشمی نصف شهامت حاج خانم [...] را که فرمان بیرون آمدن را صادر کرد، داشت.
روزنامه کیهان بخشی از ستون اخبار ویژه امروز چهارشنبه 6 مرداد را به اخبار ذیل اختصاص داد:
تیله نیندازید، من خودم تیله بازم!
یکی از کمونیستهای فراری از رواج پدیده تیله اندازی در میان اپوزیسیون خبر داد. جمشید اسدی با بیان این که "در جوانی در اردوگاه چپ بودم اما اکنون باورهای من بسیار دگرگون گشته اند و دیگر نه به مبارزه طبقاتی اعتقاد دارم و نه به ماتریالیسم تاریخی و پیروی از حزب پیشرو پرولتاریا "، نوشت: یکی از نکاتی که از سال های حضور در کنفدراسیون CIS و سپس سازمان اتحاد و حزب رنجبران به یادم مانده، حکایت تیله است. آری همین تیله کوچک شیشه ای بازیچه سال های کودکی. در آن سالها در جلسات و گفت وگو می گفتیم رفیق جان تیله نینداز! یعنی چه؟ یعنی بحثی خارج از موضوع جلسه مطرح نکن که تمامی شرکت کنندگان را همچون کودکان در پی تیله به دنبال خود بکشاند و موضوع از دستور خارج شود. البته بارها این اتفاق می افتاد و رفقا، برخی از سر سادگی و برخی از سر شیطنت، تیله می انداختند و ای بسا موفق می شدند که بحث را از موضوع اصلی به جای دیگری و بیراهه بکشانند. حالا مدتی است که گفته ها و اشاره های بسیاری از دوستان آشنا و بیگانه در اپوزیسیون مرا دوباره به یاد تیله می اندازد.
وی آنگاه در قبال بحث "مذمت تندروی در میان اپوزیسیون " به شگرد تیله اندازی متوسل شد و نوشت: این که برخی کوشندگان اپوزیسیون بگویند ما در اوایل انقلاب بسیار تندروی کردیم و نتایج بدی گرفتیم و حتی به اسم اپوزیسیون هم نباید تندوری کرد، نوعی تیله انداختن است.
اسدی خشونت گریزی و مسالمت جو خواندن جنبش سبز را نوعی تیله اندازی در برابر بحث انتقاد از بی عملی موسوی و کروبی و عدم ارائه استراتژی از سوی آنها عنوان کرد و در عین حال در توجیه وابستگی و نوکری برای بیگانگان نوشت: "گفتن اینکه ما نباید از لج جمهوری اسلامی و مخالفت با آن، تن به استعمار و وابستگی به کشورها بدهیم، تیله اندازی است "(!)
عصبانیت سیا نیوز از هاشمی رفسنجانی!
اظهارات اخیر آیت الله هاشمی رفسنجانی باعث آزردگی خاطر سایت گویا نیوز-تبلیغاتچی علنی سازمان سیا- شد.
هاشمی رفسنجانی اخیراً گفته بود "مهمترین هدف دلسوزان نظام در شرایط فعلی باید مراقبت از اصل نظام جمهوری اسلامی باشد و همه باید در این مسیر حرکت کنیم. " در پی این اظهارنظر، گویا نیوز در مطلبی به قلم ناصر مستشار (از طرفداران علنی حمله نظامی به ایران) نوشت: همان بهتر که افرادی همچون رفسنجانی ها در جنبش سبز شرکت نداشته باشند وگرنه آشکار می شود که جنبش دنبال مبارزه با حکومت اسلامی نیست. از همان اول هم هویدا بود که در هاشمی پتانسیل مبارزه جدی علیه حکومت اسلامی وجود ندارد چرا که خود یکی از مسئولان عملکرد 20ساله اول جمهوری اسلامی است. به جنبشی که رفسنجانی ها پرچمدارش باشند، باید به دیده شک و تردید نگاه کرد. خانم [...] از بستگان هاشمی رفسنجانی در روز انتخابات گفت احتمال تقلب زیاد است و مردم باید فردای انتخابات به خیابان بریزند. باز هم بگویید زنان ضعیفه هستند! کاش هاشمی نصف شهامت حاج خانم [...] را که فرمان بیرون آمدن را صادر کرد، داشت.
فرقی نمی کند یا به ما امتیاز بدهید یا به آمریکا
ارگان رسمی سازمان سیا به نقل از یکی از اصلاح طلبان فراری فاش کرد آمریکا با تهدید نظامی می خواهد از حاکمیت ایران امتیاز بگیرد یا حاکمیت را وادار به دادن امتیاز به رقبای داخلی خود کند.
رادیو فردا در تحلیل سخنان مایکل هایدن رئیس سابق سیا مبنی بر اینکه احتمال حمله نظامی وجود دارد و این بدترین گزینه نیست، از قول علیرضا نامور حقیقی نوشت: ایران برای مقابله با تحریم و جنگ احتمالی دو راه بیشتر ندارد یکی اینکه با آمریکا سازش کند. دیگر اینکه مصالحه داخلی کند [!] و از نیروهای معترض بعد از انتخابات دلجویی نماید. یعنی یا باید به دولت های خارجی امتیاز بدهد یا به رقبای داخلی.
این مهره فراری توضیح نداد که به چه دلیل رژیم های مستکبر خارجی و اپوزیسیون داخلی را یکی می بیند اما در عین حال گفت: بخشی از جناح های محافظه کار و جمهوری خواه در آمریکا مایلند دولت اوباما را به سمت جنگ سوق بدهند و از این طریق سیاست های اجتماعی دولت اوباما مانند بیمه همگانی را با مشکل مواجه کنند. دموکرات ها معمولاً وقتی وارد جنگ می شوند معلوم و مشخص نیست که در انتخابات بعدی بتوانند رأی بیاورند چون از جنبه بودجه مشکلات جدی پیدا خواهند کرد و سیاست های رفاهی شان با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
شایان ذکر است دولت آمریکا در روزگار قدرت اصلاح طلبان، از آنها به عنوان متحدان خود که باید حمایت شوند یاد کرد. بوش بارها گفته بود ما از اصلاح طلبان در ایران حمایت میکنیم، ما به کمک آنها توانستیم برنامه هسته ای ایران را تعطیل کنیم.