وزیر ارشاد:کروبی دنبال بهره برداری بود

وزیر ارشاد:کروبی دنبال بهره برداری بود


وزیر ارشاد:کروبی دنبال بهره برداری بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آقای کروبی با آن موضع‌گیری‌هایی که داشت، باعث عصبانیت مردم متدین و نیروهای حزب‌الله شد و دیگر آن جایگاهی که قبلاً داشت، به دلیل همراهی با جریان فتنه ندارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آقای کروبی با آن موضع‌گیری‌هایی که داشت، باعث عصبانیت مردم متدین و نیروهای حزب‌الله شد و دیگر آن جایگاهی که قبلاً داشت، به دلیل همراهی با جریان فتنه ندارد.
سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با ماهنامه مدیریت ارتباطات با بیان این مطلب، در پاسخ به این سؤال که حضور مهدی کروبی در مراسم درگذشت پدر خودتان را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: «ممکن است به خاطر اخوی من آمده باشند اما به هر حال ایشان هم نسبت به بنده و هم نسبت به برادران من شناخت داشتند. حالا ایشان شاید می‌خواستند بهره‌برداری سیاسی هم داشته باشند و حضور خود را در مجامع عادی جلوه دهند که آن بحث دیگری است.»

اطرافیان هاشمی سوء استفاده کردند

وی همچنین در خصوص طرح موضوع کناره‌گیری هاشمی نیز اظهار داشت: «کسی بحثی در مورد خدمات قبل و بعد از انقلاب آقای هاشمی ندارد اما برخی اشکالاتی در کار بوده، به ویژه اینکه اطرافیان ایشان سوء استفاده‌هایی کرده‌اند.... همین امثال آقای مهاجرانی از کارگزاران بودند و معلوم شد بخشی از کارگزارانی‌ها در مقابل نظام ایستادند. تعدادی از آنها در زندان هستند و تعدادی در خارج بسر می‌برند. یعنی حداقل مواضع بعضی از اینها مشخص شد و اینها لطمه زدند به آقای هاشمی. لذا ایشان می‌بایست با صراحت اینها را از خودشان طرد می‌کردند و مانع می‌شدند اما خوب متأسفانه در مقاطع مختلف دیدیم مواضعی اتخاذ شد که به نفع نظام نبود و یک عده‌ای از این مواضع بهره‌برداری کردند. مخصوصاً در حوادث سال گذشته شما در همان نماز جمعه‌ای که ایشان آمدند دیدید افرادی شرکت کرده بودند که مشخص بود هیچ اعتقادی به افکار آقای هاشمی ندارند اما احساس می‌کردند که فرصتی فراهم شده تا بتوانند به اهداف خودشان دست پیدا کنند. از این جهت ما فکر می‌کنیم باید در مواضعی که در گذشته بوده تجدید نظر کنند؛ بویژه در مورد اطرافیان و این‌طور نباشد که آنها احساس کنند مورد حمایت آقای هاشمی هستند. افرادی هستند که مشخص شده هیچ اعتقادی به ولایت فقیه نداشته‌اند و حالا رو شده است، مثل آقای مهاجرانی، حالا که آشکار شده، باید مواضع شفاف و روشن باشد.»

هاشمی امکان جبران دارد

حسینی ادامه داد: «فکر می‌کنم هر قدر که تبعیت از رهبری بیشتر و نزدیکی به ایشان بیشتر باشد، به نفع نظام است. ما دیدیم که مقام معظم رهبری اشاره کردند که اختلاف دیدگاهی بین آقای هاشمی و آقای احمدی‌نژاد وجود دارد اما دیدگاه‌های آقای احمدی‌نژاد به من نزدیک‌تر است. این یعنی آقای هاشمی قدری فاصله گرفته‌اند و هیچ‌کس علاقه‌مند به این موضوع نیست. من فکر می‌کنم همیشه امکان جبران هست و نباید کسی که دارای چنین سوابق گسترده‌ای در انقلاب و دفاع مقدس است، اینگونه احساس شود که فاصله گرفته یا کنار رفته است. باید به‌گونه‌ای باشد که انشاءالله تبعیت از رهبری مثل گذشته ادامه داشته باشد.»

اگر هاشمی همراهی کند، بهتر است

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شما شخصاً مایل به کناره‌گیری ایشان هستید یا خیر، گفت: «به هر حال اگر ایشان همراهی داشته باشند که خیلی بهتر است. ما انتظار داریم ایشان با توجه به سابقه‌ای که دارند، برای پیشبرد اهداف نظام کمک کنند ولی اینکه مثلاً نمی‌خواهند در نماز جمعه شرکت کنند، چه بسا مصلحتی در آن وجود داشت. بعضی‌ها از بعضی مواضع ناراحت بودند و شاید موجب می‌شد برخی موضع‌گیری‌هایی کنند.»
وزیر ارشاد دولت دهم در پاسخ به سؤال: «آیا هاشمی خودش در نمازجمعه شرکت نکرد؟» نیز اینگونه پاسخ داد: «بله. در آن مقطع با توجه به حساسیت‌هایی که وجود داشت، تصمیم درستی گرفته بودند؛ یا باید خیلی روشن و صریح حمایت می‌کردند یا اگر می‌خواستند برخی از مواضع را مطرح کنند که بعضی‌ها بخواهند از آن سوء استفاده کنند، مردم متدین و نمازگذار ناراحت می‌شدند. از این جهت ایشان در آن مقطع مصلحت دیدند که اصلاً شرکت نکنند. در مسؤولیت‌های دیگر هم همین است... اما اگر قطعاً ایشان ادامه می‌داد با واکنش‌هایی مواجه می‌شد. مخصوصاً در آن مقطع که مردم خیلی حساس بودند و از بعضی از جریان‌هایی که در مقابل نظام و رهبری ایستاده بودند، ناراحت بودند. لذا در آن مقطع یا ایشان باید به‌گونه‌ای صحبت می‌کردند که صددرصد حمایت و همراهی می‌کردند و در این صورت هم مردم حمایت می‌کردند، یا اگر می‌خواستند به‌گونه‌ای موضع‌گیری کنند که دیگرانی بیایند بهره‌برداری کنند یا جریان‌های جنبش سبز و فتنه از آنها بهره‌برداری کنند، معلوم بود که با اعتراض مردم مواجه می‌شدند. مردم هم نشان دادند که احترام به شخصیت‌ها در جای خودش اما اگر افراد بخواهند از نظام و رهبری فاصله بگیرند، به همان اندازه واکنش نشان می‌دهند.»

انتقاد از مدیریت 30 ساله جاسبی

حسینی همچنین در گفت‌وگوی سه و نیم ساعته خود با ماهنامه مدیریت ارتباطات در خصوص مطبوعات و عملکرد هیأت نظارت بر مطبوعات، ماهواره و سیاست‌های کشورمان در خصوص توسعه روزافزون شبکه‌های فارسی‌زبان، وضعیت انجمن‌های صنفی از جمله انجمن صنفی مطبوعات، سینما و نحوه مشارکت اهالی سینما در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها، کتاب و امکان تجدید نظر مجدد در صدور مجوز انتشار کتاب‌های بلاتکلیف، تئاتر و برنامه‌های ارشاد برای توسعه آن، موسیقی و حساسیت‌های مربوطه، نحوه انتصاب معاونان وزیر و رد این شائبه که معاونان وزیر به انتخاب رئیس‌جمهور معرفی می‌شوند، توسعه فعالیت‌های قرآنی و... صحبت کرد. او همچنین با انتقاد از ریاست 30 ساله دکتر جاسبی بر دانشگاه آزاد اسلامی، از مخالفت جدی خود در قبال ارائه پیشنهاد یکی از اعضای دولت مبنی بر پذیرش مسؤولیت این دانشگاه توسط وی خبر داد.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران سیاسی بود
وی در خصوص موضوع انجمن صنفی روزنامه‌نگاران نیز تصریح کرد: «اینها به جای این که صنفی باشند، کاملاً سیاسی بودند. دست‌اندرکارانش مشخص هستند. یعنی ما در دانشگاه‌ها هم که بودیم، شاهد بودیم گاهی به اسم صنفی، عملکردهای سیاسی داشتند. صنفی یعنی این که به دنبال مسائل رفاهی بودن، یعنی بیمه خبرنگاران، بحث مسکن خبرنگاران و... اما آنها به یک حزب سیاسی تبدیل شدند که اهداف خودشان را دنبال می‌کردند. طبیعی است که باید مانع فعالیت آنها می‌شدند. در جاهای دیگر هم شاهد هستیم، یعنی به اسم صنف می‌آیند و از این پوشش استفاده می‌کنند برای اهداف سیاسی خودشان. این درست نیست. بله، اینکه یک تشکلی رسمی وارد صحنه شود و فعالیت سیاسی انجام دهد، معنی ندارد. این تشکل باید از وزارت کشور مجوز بگیرد. اما این که بیایند از وزارت کار و امور اجتماعی به عنوان یک مجمع صنفی مجوز بگیرند و کار سیاسی انجام دهند، این معلوم است که با اشکال مواجه خواهد شد.»

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد